Alla inlägg den 6 januari 2009

Av vonanka - 6 januari 2009 21:33

på två veckors ledighet för de flesta.. Men jag ska vara hemma ett tag till.. Jag hade tänkt att vi skulle hinna med så mycket idag. Tänkte att vi skulle passa på innan jimmy går tillbaka till jobbet. Men varför blir det inte som man tänkt sig. Vi har haft besök näst intill hela dagen. Jag hann måla en vända på fm, men sen kom ett par vänner hem till oss på en kopp kaffe. Efter det dundrade min syster och hennes familj in här. Vi ska vara barnvakt till imorgon kväll. Det är planeringsdag i skolan men syster kunde inte få ledigt från jobbet. Då får de vara här. Jag är ju ändå hemma.

Under tiden vi satt och fikade med dem, kom svärfar in på en liten visit. Han skulle kika hur det går i Nellies rum. Han ska visst hjälpa till att byta element och bygga in det nya fönstret ordentligt.

Jag blev i alla fall glad när vi kom in i rummet imorse och fick se att alla bubblor dragit tillbaka när färgen torkat. Det var skönt det. Nu väntar andra strykningen i rummet. Vi hann som sagt inte med något idag.  Det är förstås trevligt med besök, men det verkar ha en tendens till att alla kommer samma dag.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards